Programul Bose adresat arhitecților și designerilor

Ați proiectat casa perfectă. Proporțiile, culorile, totul creează ambianța pe care ați dorit-o. Oferiți clienților o nouă dimensiune, adesea neglijată în faza de proiectare – sunetul.

Calitatea echipamentelor Bose® adaugă o amprentă inconfundabilă oricărui spațiu, chiar atunci când acestea rămân ascunse privirilor. Iar clienții vor fi cu un pas mai aproape de o locuință perfectă.
partenerptdesign
Cu o experiență de peste 10 ani, vă oferim cele mai eficiente soluții, indiferent de dimensiunea proiectului. Locuințe individuale, spații comerciale, săli de spectacole sau restaurante, orice proiect va beneficia de soluțiile integrate de sunet. Lucrând proiectul de sonorizare de la început, se evită costurile ulterioare de amenajare.

Partenerii înscriși în program beneficiază de prețuri preferențiale și consultanță gratuită. În plus, garantăm prin calitatea Bose®, cel mai respectat nume în lumea sunetului.

Pentru înscriere, completați formularul de mai jos sau sunați la unul din numerele:

0721 54 13 74
0256 22 11 10

În funcție de setările clientului dvs de e-mail, este posibil ca răspunsul la mesajele dvs să nu ajungă direct în Inbox.
Vă rugăm să verificați și folderul Spam/Bulk, iar pentru mai multă siguranță este recomandat să furnizați și numărul de telefon.

Trimite-ne un e-mail